Xycleservice Doesburg houdt op zaterdag 14 oktober de jaarlijkse gebruikte fietsenmarkt. Op die dag worden gebruikte fietsen tegen sterk gereduceerde tarieven aangeboden.

Zo zijn er al fietsen verkrijgbaar voor 15 euro. Dat is inclusief garantie en onderhoudsbeurt. Verder zijn er elektrische fietsen te koop vanaf 399 euro.

De gebruikte fietsenmarkt op zaterdag 14 oktober begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Ook wordt op deze zondag 20 procent korting gegeven op alle onderdelen en accessoires.

Xycleservice Doesburg is gevestigd aan de Leigraafseweg 33F op bedrijventerrein Beinum-West. Op zaterdag 17 oktober worden gratis broodjes hotdog geserveerd uit de ‘Hotrod cateringbus’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.