Brasserie Het Zesde Zintuig biedt gasten diverse mogelijkheden om tijdens Kerst culinair te genieten. Zo kan zelf een 3-gangenmenu samen worden gesteld, of is er een uitgebreide 6-gangen Kerstproeverij.

Het lijkt nog ver wel, maar toch denken veel mensen al na over de invulling van de Kerstdagen dit jaar. Brasserie Het Zesde Zintuig heeft hierover al nagedacht en biedt gasten gevarieerde menu’s aan.

Zo is het mogelijk om te genieten van een 3-gangen Kerstmenu waarbij de gerechten vooraf bepaald kunnen worden. Dit menu wordt aangeboden voor 34,50 euro per persoon. Dat is inclusief amuse en broodplank. Inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken en koffie of thee wordt dit arrangement aangeboden voor 47,50 euro per persoon.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een 6-gangen Kerstproeverij. Inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken en koffie of thee wordt dit 3-uur durende arrangement aangeboden voor 49,50 euro per persoon. Voorwaarde is dat tafelgenoten ook kiezen voor deze Kerstproeverij.

Brasserie Het Zesde Zintuig is tijdens Kerst geopend op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag vanaf 16.00 uur.


Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.