Restaurant De Liefde in Doesburg zet op 18 oktober tweelingen in de schijnwerpers. Reden hiervoor is dat mede-eigenaar Ben een tweelingzus heeft. Tweelingen kunnen op 18 oktober gratis genieten van de culinaire kunsten van De Liefde.

Op 18 oktober vieren Ben en zijn tweelingzus hun verjaardag. Dat is voor De Liefde aanleiding om tweelingen op te roepen en uit te nodigen om aan te schuiven. Alleen de partners van de tweeling betalen. De kosten voor het tweelingdiner is voor De Liefde.

Van deze sympathieke actie is uitsluitend te genieten wanneer er vooraf wordt gereserveerd. De restaurantactie biedt een mooie gelegenheid voor tweelingen in Doesburg en omgeving om met de partners lekker uit te gaan in bruisend Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.