Er komt dit jaar geen Mosterd en Fooddag meer. Wegens gebrek aan mankracht is besloten om het evenement te verplaatsen naar het voorjaar van 2019.

De nieuwe evenementencoördinator van Doesburg, Carlos Stahn, zal samen met de huidige commissie, die bestaat uit Debbie Plas, Ruud Wijlhuizen en Lindy Balduk, op zoek gaan naar een geschikt moment. Dat zal ergens in het voorjaar van 2019 zijn.

Vanuit de commissie van de Mosterd en Fooddag wordt een oproep gedaan voor meer steun van ondernemers en betrokkenen. Wie bereid is een steentje bij te dragen, kan zich melden via centrumbelangdoesburg@gmail.com.

Traditiegetrouw worden tijdens de Mosterd en Fooddag de bekende mosterdsoepwedstrijden gehouden. Horecabedrijven strijden in diverse klasses voor de hoogste prijs. De overall-winnaar krijgt de zogeheten Cuperus Bokaal.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.