Er komt een speciale editie van de bekende Montmartre Markt in Doesburg; de Winter Montmartre Markt. Deze wordt gehouden op zondag 18 november in het historische centrum van de stad.

De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat, zo laat organisator Henk Steinvoort weten.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op deze markten zijn leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst.

De Montmartre markt is op zondag 18 november van 11.00 tot 17.00 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre Markt het vierde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.