Leden van de Badminton Vereniging Doesburg hebben de recordpoging om 37 uur achtereen te badmintonnen met succes uitgevoerd. Dit in het kader van het 40-jarig jubileum van de vereniging. Verwacht wordt dat over vier tot zes weken bekend wordt of de geslaagde poging in het Guinness Book of Record komt.

 

De Badminton Vereniging Doesburg kijkt terug op een geslaagd jubileumweekend, zo laat het weten. ‘De marathon is volbracht. Femke, Indra, Peter en Jan-Maarten hebben het ruim 37 uur volgehouden om te spelen. Het record is gebroken’, aldus Hein den Hartog van Badminton Vereniging Doesburg.

 

Maar ook kijkt de vereniging terug op geslaagde toernooien zoals het ouder-kind-toernooi op vrijdagavond en de activiteiten op zaterdag, waar naast de leden ook veel oud-leden aan meegedaan hebben. Van Breda tot Groningen, overal kwamen oud leden vandaan om weer even het gevoel van de BV Doesburg mee te maken. Zaterdagavond was de afsluiting met een uitermate gezellige feestavond in de kantine. Een topweekend, een wereldrecord en een weerzien met vele oude bekenden.