Drie kledingzaken in Doesburg kondigen sluiting aan

Drie kledingzaken in het centrum van Doesburg in een straal van nog geen tweehonderd meter kondigen de sluiting van hun zaak aan. Het gaat om M@nn herenmode, Just Me en TerStal. De winkels houden momenteel een opheffingsverkoop. Sinds deze week hangt bij M@nn herenmode een grote poster op het raam met de tekst ‘Wij gaan stoppen. Nu hoge kortingen. 30, 40, 50 %’. Drie panden verderop meldt Just Me op grote posters dat ze gaan stoppen. Ook TerStal laat op de winkelruit weten ermee op te houden.

 

De kaalslag onder kledingzaken is in lijn met landelijke cijfers. Kleine kledingzaken hebben het steeds lastiger door grote concurrenten, internetverkoop en hoge huurlasten. Enkele weken geleden deed American Stock tegenover TerStal al de deur dicht. In dit pand komt een pizzeria. Tuunte Fashion blijft wel in Doesburg. Dat heeft de directie van de kledingketen twee weken geleden bevestigd tegenover DoesburgDirect.nl.

 

Op 27 mei vindt er een brainstorm plaats over de invulling van de binnenstand. Deze brainstorm wordt geïnitieerd door Stadsmanagement Doesburg en vindt plaats met onder andere eigenaren van vastgoed in de binnenstad van Doesburg en makelaars die er actief zijn.

 

3 reacties

 1. Ben Tjepkema

  Jammer dat er steeds meer leegstand komt in de stad.
  Woon hier pas 1 jaar maar zie alles vertrekken hier en dat is zonde.
  Mag best wat aan gedaan worden vindt ik.

 2. André Putker

  De bijeenkomst van 27 mei is verplaatst naar maandag 3 juni.

 3. Remco Meeder

  Heel vervelend dit. Er blijft straks weinig over qua winkels.
  Nou moet ik ook eerlijk zeggen dat wij ook vaak buiten doesburg winkelen vanwege het aanbod en ook het parkeerbeleid van de gemeente helpt niet echt mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑