DoesburgDirect.nl verloot boek ‘Het Tenue’ onder lezers

Lezers van DoesburgDirect.nl komen in aanmerking om het nieuwe boek ‘Het Tenue’ van de Doesburgse schrijver Rutger van Reysen te winnen. Van Reysen heeft een gesigneerd exemplaar beschikbaar gesteld. ‘Het Tenue’ is een voetbalboek vol sappige verhalen en het tweede voetbalboek van de hand van Van Reysen.

 

Om het boek te winnen hoef je alleen maar op de Facebook-pagina van DoesburgDirect.nl te melden waarom jij dit boek wilt winnen. Dat kan tot vrijdag 31 mei bij de bewuste posting op onze Facebook-pagina.

 

In ‘Het Tenue’ associeert Van Reysen er, aan de hand van voetbalkleding, lustig op los wat leidt tot anekdotes over voetbal, verlangens en ontluikende liefdes. De hoofdpersoon in ‘Het Tenue’ blikt aan de hand van zijn voetbaloutfit terug op zijn jeugd. Dit is een periode waarin het voor hem niet altijd even makkelijk was om net die gewilde schoenen of dat begeerde shirt te bemachtigen en als het al lukte bleek het onheil nooit ver weg.

 

Het boek telt 144 pagina’s en is onder meer te koop bij Boek en Buro in Doesburg. Voor ieder verkocht exemplaar van Het Tenue wordt 1 euro overgemaakt naar het Jeugdsportfonds. Van Reysen, die eerder het boek ‘De Adelaar Leeft’ schreef, heeft voor lezers van DoesburgDirect.nl een gesigneerd exemplaar beschikbaar gesteld.

 

Ga hier naar de Facebook-pagina van DoesburgDirect.nl. Wie nog geen member is van de Facebook-pagina van DoesburgDirect.nl kan dit heel eenvoudig worden door de pagina te ‘liken’. Vervolgens is het mogelijk om te melden waarom jij dit exemplaar wilt winnen.

Het Tenue

3 reacties

 1. Richard Kok

  De jury van de Facebook-pagina van DoesburgDirect.nl heeft gesproken. Het gesigneerde boek van Rutger van Reysen gaat naar Tranendal, naar voetballiefhebber Appie van der Beek. Appie, van harte en veel leesplezier. Het boek wordt thuis bezorgd.

 2. Appie van der Beek

  Richard en natuurlijk Rutger hartelijk dank voor deze mooie prijs.
  Als supporter van onze plaatselijke trots en met een zoon die zelf graag allerlei tenues verzameld lijkt ons dit mooi leesvoer.

 3. Richard Kok

  Het boek Het Tenue is overhandigd aan Appie van der Beek -> https://twitter.com/DoesburgDirect/status/341595261690318848

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑