Glazen Huis bij jongerencentrum 0313 in Doesburg

Doesburg krijgt zijn eigen Glazen Huis. In het kader van de 3FM-actie Serious Request draaien vrijdag 21 en zaterdag 22 december dj’s vanuit jongerencentrum 0313 een etmaal lang muziek. Bezoekers kunnen voor een klein bedrag een verzoeknummer aanvragen.


De dj’s worden voor 24 uur opgesloten. Als in het echte Glazen Huis in Enschede zijn de Doesburgse jongeren bereid voor donaties een verzoekplaat te draaien en zo nodig de groeten of een wens over te brengen.


Er zijn drie mogelijkheden om mee te doen. Als eerst door het geven van een vrije gift. Daarbij is het mogelijk om een verzoekplaat aan te vragen en wordt je naam genoemd.


De tweede mogelijkheid is om voor een bedrag tussen tien en vijftig euro twee verzoekplaten aan te vragen. Daarbij wordt de naam van de aanvrager genoemd en is het mogelijk dat de aanvrager zelf de plaat aankondig.


De derde mogelijkheid is om vijftig euro of meer te doneren. Daarvoor krijgt de aanvrager een half uur lang verzoekplaatjes, wordt de naam genoemd, is het mogelijk om de platen zelf aan te kondigen en bestaat de mogelijkheid om groetjes te doen.


Opgeven en meedoen kan via info@0313doesburg.nl.

1 reactie

  1. Ben Bouyelma

    na dat ik gezien heb dat een record bedrag op gehaald is , heb ik als beheerder van 0313 jongerencentrum een trotse gevoel als Doesburger dat we als vrijwilligers een steentje hebben geleverd inc de Nederlandse reddingsbrigade.

    Ik dank jullie voor jullie inzet

    0313 jongerencentrum en horeca Doesburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑