Echte Bakkersgilde, waarbij Bakkerij Koenen is aangesloten, bestaat 50 jaar. Reden voor een feestje dus. Dat gebeurt met een bijzondere actie waarbij klanten onder andere een goudstaaf ter waarde van 2.000 euro kunnen winnen.

De jubileumactie duurt van 16 januari tot en met 26 februari. Gedurende die periode krijgen klanten bij een aankoop een Dubbelkanskaart. Bij het open krassen van deze kaart wordt meteen zichtbaar of er iets lekkers van de bakker is gewonnen.

Met de Dubbelkanskaart maken klanten kans op een Bourgini Panini Grill, de buurtprijs of een goudstaaf ter waarde van 2.000 euro. Op 28 januari, 11 februari en 27 februari vinden er trekkingen plaats voor de Bourgini Panini Grill en de buurtprijs.

Bakkersgoud
Op 27 februari trekt de Echte Bakker een finalist voor het Bakkersgoud. De finalisten worden naar het Echte Bakkersgilde in Wageningen gestuurd waar op 7 maart de winnaar bekend wordt gemaakt.

Echte Bakker Koenen is gevestigd op de driesprong in het centrum, in de Meipoortstraat 2 om precies te zijn. De winkel is van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.30 uur geopend en op vrijdag van 07.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.