Open Dag bij Het Arsenaal in Doesburg op 28 januari

Het Arsenaal in Doesburg houdt op 28 januari van 10.00 tot 17.00 uur een Open Dag. Tijdens die dag kunnen bezoekers de veelzijdigheid van het pand ervaren. Er zijn tal van activiteiten.

Tijdens de laatste verbouwingen heeft het Arsenaal Doesburg een aantal ruimtes gerenoveerd en aangepast. Ruimtes die normaal gesproken niet zomaar toegankelijk zijn voor publiek zullen vandaag geopend zijn.

De vergaderruimte is die dag geopend, evenals de yogazolder. Daarnaast zullen de huidige bewoners hun deuren open doen, zodat het publiek binnen kan komen kijken. Een aantal nieuwe bewoners zullen zich presenteren en hun product laten zien.

Comfortabele kleding
Er zijn die dag verschillende activiteiten. Op de gerenoveerde yogazolder geven de docenten gratis proeflessen. Iedereen die geïnteresseerd is, kan zo aanschuiven. Comfortabele kleding hiervoor wordt wel aangeraden.

De gids, Leo van Bommel, is die dag in Het Arsenaal Doesburg aanwezig om meer te vertellen over het pand en de ontstaansgeschiedenis ervan. Het volledige programma is te zien op de nieuwe Facebookpagina van Het Arsenaal.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.

Foto: Bas Weetink

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑