Restaurant De Liefde in Doesburg heeft het certificaat van uitmuntendheid ontvangen van TripAdvisor, de grootste beoordelingssite ter wereld. De Liefde laat weten trots te zijn op deze waardering.

In december werd De Liefde genomineerd. Deze week is het certificaat aangekomen in Doesburg. Inmiddels staat het op de bar in het restaurant.

‘Reizigers over de hele wereld roemen de uitmuntende gastvrijheid van De Liefde’, wordt als toevoeging gemeld door TripAdvisor.

Certificaat op de bar
Eigenaresse Margreet Deen is trots op de waardering van gasten: ‘Dit certificaat pronkt nu op onze bar. Wij zijn natuurlijk enorm trots en danken onze gasten voor dit grote compliment’.

Restaurant De Liefde is gevestigd in de Philippus Gastelaarsstraat in Doesburg, pal tegenover de ingang van het stadhuis. TripAdvisor is op het gebied van food and travel de grootste beoordelingsite ter wereld en telt inmiddels 88 beoordelingen voor De Liefde.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.