Grand Café Duo aan de voet van de Martinikerk introduceert vrijdag 6 oktober een nieuw concept. Het gaat om Duo Late Night waarbij vanaf 22.00 uur het horecabedrijf omgetoverd wordt tot danspaleis.

Vanaf 22 uur toveren wij ons mooie grand café om tot een stijlvolle plek waar je gewoon een lekker drankje doet, kunt dansen en je elkaar weer tegenkomt, zo laat het horecabedrijf weten op Facebook.

Op de eerste avond op vrijdag 6 oktober is een dj aanwezig. Verder zijn er gedurende de avond hapjes. Maar bovenal moet het spectaculair en gezellig zijn.

Grand Café Duo opende in december 2016 haar deuren op de plek waar voorheen het Elvis café slash museum was gevestigd. Eigenaren zijn Debby Plas en Frank Geereking. Het horecabedrijf heeft een industriële look, een sfeer die afwijkt van andere horecabedrijven in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.