Gratis en vrijblijvend inbraakpreventieadvies in Doesburg

Inwoners in Doesburg kunnen hun huis onder de loep laten nemen op het gebied van inbraakpreventie. Het inbraakpreventieadvies is gratis en vrijblijvend, en wordt uitgevoerd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Woninginbraken komen helaas regelmatig voor. De gevolgen voor de gedupeerden zijn groot. Mensen raken niet alleen hun waardevolle spullen kwijt, ook het gevoel voor veiligheid in de eigen woning krijgt een knauw.

 

De gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal werken samen met het Openbaar Ministerie en de politie om woninginbraken tegen te gaan onder de noemer @StopInbraak. Eén van de maatregelen daartoe is het aanbieden van een gratis inbraakpreventieadvies voor uw woning.

 

Drie vrijwilligers hebben een opleiding gevolgd bij het Beveiligingscentrum in Wageningen. Zij zijn bereid om uw huis onder de loep te nemen en u van een deskundig advies te voorzien op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Als u belangstelling heeft voor een beveiligingsadvies kunt u een e-mail sturen naar: stopinbraak@rheden.nl. U vermeldt in de mail uw naam, adres en telefoonnummer en er wordt dan contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

 

Het advies is gratis en vrijblijvend. Dat wil zeggen dat het aan u is de aanbevolen maatregelen op te volgen en dat de kosten voor de uitvoering van de maatregelen voor uw eigen rekening zijn. U kunt de geadviseerde maatregelen zelf uitvoeren maar u kunt dit ook door een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf laten doen, kijkt u daarvoor op www.politiekeurmerk.nl.

 

Na controle en goedkeuring door een PKVW-erkend bedrijf ontvangt u het certificaat Beveiligde Woning. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven premiekorting op de inboedelverzekering als u over een PKVW-certificaat beschikt.

 

Het aantal woninginbraken in Doesburg is het afgelopen jaar gestegen van 53 in 2012 naar 57 vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de politie.

 

1 reactie

  1. javier de windt

    Wat als ik op straat moet slapen , zonder inkomen en verzekering ? Moet ik een misdaad plegen om de aandacht te krijgen ? In de grondwet staat het helemaal duidelijk voor mij aldus jullie ook , dat ik heb recht op inkomen , gezondheid , alimintastie en woon . Dit zal mijn alle laaste keer dat ik hulp bij jullie zoek en ik geef 48 uur de tijdt om zowel inkomen te krijgen en een woning . Er zijn twee opties voor om te doen , 1 dit als bewijs opslaan en bewaren als bewijsstuk waarvan ik hulp zoek en dat ik negeerd wordt of 2 inbraak doen en wacht dat jullie met de politie aankomt , zorg wel dat je met de media komt . Ander kan ik een rechtzaak in dienen voor deze maniepoeltie van jullie als tegewoordig een voor veilig en wonen in doesburg . Ik wil hierin doesburg blijven . Ik zit al 6 maanden bezig om een nieuwe leven te beginnen en jullie werk tegen mij , wie de slachtoffer zijn ? Ik tocht , sterker nog heb twee kinderen die ik wil graag voor zorgen . Maar dat willen jullie niet . 48uur de tijdt en ik wel heb media al op de hoge gebracht . We zal het zien wie het last lach .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑