SkinXperience uit Doesburg geeft op donderdag 22 oktober bezoekers een gratis huidscan. De huidscan en bijbehorend advies is voor mensen met huidproblemen.

 

‘Huidproblemen zoals huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels, couperose, eczeem, pigmentvlekken, acne en andere huidproblemen, zijn vaak eenvoudig, pijnloos en zonder chirurgie te verhelpen’, aldus Birgit Krüger van SkinXperience.

 

Krüger  vervolgt: ‘Hiervoor is het wel noodzakelijk om de precieze staat waarin in de huid verkeert vast te stellen. Opnamen met de Collagenoson kunnen als het ware ook voorspellen hoe de huid er 5 of 10 jaar later zal uitzien’.

 

SkinXperience houdt daarom voor alle klanten en belangstellenden in samenwerking met LaViesage op donderdag 22 oktober een huidscandag met de Collagenoson huidscanner. Deze huidscan is geheel vrijblijvend en kost normaal 75 euro, maar wordt nu geheel gratis aangeboden.

 

De huidscan wordt op donderdag 22 oktober tussen 13.30 en 19.30 uur uitgevoerd. De scan en het persoonlijk advies neemt ongeveer een half uur in beslag. Krüger: ‘Om uw privacy te waarborgen, krijgt u persoonlijk advies en werken wij deze dag uitsluitend op afspraak’.

 

SkinXperience is gevestigd aan De Breide 5 in de wijk Beinum.