Op maandag 20 april houdt SkinXperience, voorheen Kosmetik-Studio Birgit Kruger, in samenwerking met Diane de Bie van LaViesage voor alle klanten en belangstellenden een huidscandag met de Collagenoson huidscanner. De huidscan is geheel vrijblijvend en kost normaal 75 euro, maar wordt op deze dag gratis aangeboden door SkinXperience.

 

birgitOpnamen met de Collagenoson kunnen als het ware voorspellen hoe de huid er 5 of 10 jaar later zal uitzien. De actie staat in het teken van de veranderingen die onlangs bij SkinXperience hebben plaatsgevonden. SkinXperience heeft zich niet alleen voorzien van nieuwe apparatuur, maar heeft naast een vernieuwde praktijk website nu ook een webshop. Via deze webshop verkoopt SkinXperience speciaal geselecteerde producten die goed zijn voor de huid.

 

‘SkinXperience verzorgt niet alleen je huid maar verbetert deze ook’, aldus huidspecialist Birgit Kruger. ‘We zijn gespecialiseerd in het behandelen van bijna alle huidproblemen, zoals acne, couperose, rosacea, droge huid, vette huid en eczeem. Ook fijne lijntjes en rimpeltjes en andere vormen van huidveroudering kunnen op een natuurlijke wijze worden aangepakt, zonder chirurgie, fillers of botox’.

 

Kruger vervolgt: ‘Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn we voorzien van de nieuwste technieken en afgestemde producten. Dat is niet alleen uniek voor Doesburg maar voor de hele regio. Natuurlijk kun je in mijn praktijk nog steeds terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. Dat onlangs mijn praktijk is bezocht door een bekende Nederlander is voor mij een bevestiging dat wij ons werk goed doen. Ja, daar ben ik best wel een beetje trots op’.

 

De huidscan werkt op basis van geluidsgolven, is 100% klantvriendelijk en gevoelsarm; hij wordt gemaakt aan de binnenzijde van de bovenarm. Binnen enkele minuten weet je wat de staat is waarin de huid verkeert. De Collagenoson huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid.

 

De huidscan kan op maandag 20 april tussen 14.00 en 19.00 uur worden uitgevoerd. De scan en het persoonlijk advies neemt ongeveer een half uur in beslag. Om de privacy te waarborgen, krijg de deelnemer persoonlijk advies en wordt deze dag uitsluitend op afspraak gewerkt. Belangstellenden kunnen reserveren via het e-mailadres info@skin-xperience.nl. Telefonisch aanmelden kan via 0313-476372. Je bent van harte welkom.