Gratis kerstmaaltijd ophalen bij Ongedwongen eten & drinken

Ongedwongen eten & drinken in de Roggestraat en Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg (ZON) bieden gratis maaltijden aan alleenstaanden of mensen die minder te besteden hebben aan.

‘Wij willen iets betekenen voor de mensen die alleen zijn met de kerst of die iets minder te besteden hebben. Ongedwongen eten en drinken en ZON Doesburg bieden deze mensen een 3 gangen menu aan’, laat Anja Senhorst namens ZON weten.

‘Weet jij iemand die alleen is en of weinig te besteden heeft? Ben je zelf alleen en  of minder bedeeld,  dan mag je donderdag , kerstavond een gratis 3 gangen menu ophalen. We bereiden 50 menu’s. Op is op. Ophalen kan donderdag 24 december tussen 14.00 en 17.00 uur in de Roggestraat 8’, aldus Ruud Wijlhuizen van Ongedwongen eten & drinken.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Castillo

    Mooie actie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑