Peter Taai van het Doesburgse bedrijf Viking Adventure Sports houdt op woensdag 30 december om 20.00 uur een online oudejaarspubquiz. Met daarin onder andere een vragenronde over ons eigen Doesburg.

Je kunt met een groepje van maximaal 6 personen in een team deelnemen. Je mag ook met 2 of 3 personen deelnemen. Daarbij hoef je niet fysiek bij elkaar te zitten, want online kun je een team vormen.

Je hebt een laptop, computer of tablet nodig met internetverbinding. Daarnaast heb je een mobiele telefoon nodig, want de quiz gaat via je mobiele telefoon.

De oudejaarspubquiz bestaat uit ongeveer tachtig vragen, verdeeld over een aantal rondes waaronder een actualiteitenronde, plaatjesronde en een geluidsronde. Een ronde gaat over Doesburgse bijzonderheden van het afgelopen jaar. De overige zes rondes bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment en algemene kennis.

Deelname aan de pubquiz is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Vooral omdat door de coronamaatregelen veel activiteiten van Viking Adventure Sports stil zijn komen te liggen.

Aanmelden kan door een link te sturen naar info@vikingoutdoor.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China.