Weerbaarheidstrainer Ward Terpstra houdt een introductiebijeenkomst voor zijn gratis Mentale-Actieve weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 6 tot en met 8. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 februari van 16.30 uur tot 17.30 uur op De Linie 4. Tijdens de introductiebijeenkomst kunnen kinderen en hun ouders kennis maken met de training en de trainers. Na deze bijeenkomst kunnen kind en ouders beslissen of ze deelnemen aan de training van twaalf weken.

 

De weerbaarheidstraining heeft een mentaal-actieve aanpak. Dit wil zeggen dat actieve oefeningen gebruikt worden om betere sociale en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast richt de training zich op het beter omgaan met conflictsituaties en een toename van het zelfvertrouwen.

 

De training is gebaseerd op de “Rots en Water” methode en bestaat uit twaalf lessen. Ouders worden intensief betrokken bij het programma door twee ouder-kind lessen en de uitleg voorafgaand aan elke les.

 

De training begint met een introductiebijeenkomst om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het twaalf weken durende programma. Opgeven kan via www.sjorssportief.nl, klik op de button van de weerbaarheidstraining. Er zijn slechts twaalf plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij. De training wordt gratis aangeboden door de gemeente Doesburg en uitgevoerd door Ward Terpstra en Jaimy Buiting.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ward Terpstra via actiefweerbaarward@gmail.com of telefoonnummer 0651200695.