Gratis sociale vaardigheidstraining voor kinderen in Doesburg

Ward Terpstra van kindercoaching houdt een informatiebijeenkomst voor sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Doesburg. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september van 16.00 uur tot 17.00 uur in Sport- en Recreatie Instituut Doesburg. Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen kinderen en hun ouders kennis maken met de training en de trainer. Na deze bijeenkomst kunnen kind en ouders beslissen of ze deelnemen aan de training van twaalf weken die start op donderdag 24 september.

 

Soms zit je even niet lekker in je vel, loop je tegen verschillende dingen aan. Je bent bijvoorbeeld verdrietig, snel boos, je hebt veel ruzie, bent zenuwachtig, onzeker of je kan jezelf slecht concentreren. Deze training kan je hierin ondersteunen. We leren onder andere vanuit rust dingen op te pakken, leren grenzen te herkennen en aan te geven, te winnen en te verliezen, te luisteren en te vertellen, complimenten te geven en te ontvangen, boos te worden en minder boos te worden, jezelf te presenteren, weerbaarder te worden, en plezier te hebben.

 

Ward Terpstra vindt het belangrijk dat kinderen plezier hebben, succes beleven, zich veilig voelen, leren van elkaar, met sport en spel bezig zijn, zich zelf zijn, respect hebben voor elkaar en duidelijk zijn naar elkaar en de trainer. Door actief te zijn komen we in beweging.

 

De training wordt gratis aangeboden door de gemeente Doesburg en uitgevoerd door Ward Terpstra van Ward | Kindercoaching. Opgeven voor de informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar info@wardkindercoaching.nl. Opgeven kan tot en met 16 september. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen aan de training. Als er tijdens de informatiebijeenkomst door ouders en kind wordt besloten om deel te nemen kan men zich na de bijeenkomst inschrijven voor de twaalf weken durende training. Volgorde van inschrijving voor de informatiebijeenkomst is hierin leidend.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Is het op de Koppelweg?

  2. Ward Terpstra

    Training en informatiebijeenkomst vindt plaats bij Sport- en Recreatie Instituut Doesburg, Looiersweg 4. Ingang is inderdaad aan de Koppelweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑