GroenLinks wil praten over toekomst binnenstad Doesburg

GroenLinks Doesburg houdt een keukentafelgesprek over de toekomst van de binnenstad. De partij wil in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen in maart horen wat de meningen zijn over de binnenstad. Het gesprek vindt op zaterdag 1 februari plaats in de ‘GroenLinks pop-up huiskamer’ in de Ooipoortstraat 41.

 

Veel gemeentes kijken volgens GroenLinks met een jaloers oog naar de binnenstad van Doesburg. ‘Dat wordt in deze stad vaak nog te weinig beseft. Voor de ontwikkeling van de plaatselijke economie is de binnenstad van het grootste belang. Hierbij zijn kwaliteitsverbeteringen mogelijk en ook nodig. Voor toeristen uit binnen- en buitenland moet het nog aantrekkelijker worden om onze historische stad te bezoeken. Toch houden de meeste politieke partijen zich nauwelijks met de binnenstad bezig’, aldus Kees van Immerzeel van GroenLinks Doesburg.

 

GroenLinks wil graag een visie ontwikkelen die ook draagvlak heeft bij een zo groot mogelijk deel van de bewoners van de binnenstad. Daarom roept zij iedereen die de binnenstad een warm hart toedraagt op om aan te schuiven aan de keukentafel om mee te praten over de toekomst van de binnenstad op zaterdag 1 februari tussen 10.00 en 16.00 uur. Tussen 14.00 – 16.00 uur schuift wijkraad centrum aan in de GroenLinks huiskamer, Ooipoortstraat 41.

2 reacties

  1. Willy van Dooren

    GL moet misschien eens op deze site kijken dan weten ze wat de mensen voor opties geven over de binnen stad..
    er wordt wat afgepraat…….

  2. Peter van den Broeke

    Het is te merken dat de gemeenteraadsverkiezingen er aan komen. Alle politieke partijen proberen het nieuws weer te halen. Gelukkig wordt het na de verkiezingen weer rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑