Haak- en breicafé in Bibliotheek Doesburg

Woensdagochtend 7 januari start het tweewekelijkse haak- en breicafé in de Bibliotheek aan de Linie 4 in Doesburg. De activiteit staat onder leiding van Patricia Stijntjes.

 

Het haak- en breicafé wordt gehouden van 9.30 tot 11.30 uur en iedereen mag meedoen. Wel zelf de materialen meenemen. Deelname kost 5 euro per keer. Dat is inclusief een kopje thee of koffie.

 

‘Samen haken of breien onder het genot van een kop koffie of een kop thee. Inspiratie opdoen, patronen uitwisselen, technieken leren en heel veel gezelligheid’, aldus Patricia Stijntjes, die veel ervaring heeft met het leiden van creatieve bijeenkomsten. Aanmelden kan via folkleure@gmail.com.

1 reactie

  1. José van der Beek

    Wat leuk dat ik ontdekte dat er een brei- en haakcafé bestaat. Ik zoek daar al heel lang naar. Er zijn er wel een paar maar die huizen vooral in bejaardentehuizen. Ook prima natuurlijk. Maar dit lijkt me erg leuk. Misschien kunnen we ooit in het Montferland ook een dergelijk café starten. Ik merk aan de reacties van de winkels waar ik mijn materialen koop dat er een grote toename is van mensen die zich bezig houden met breien en haken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑