Hans Heuff van Office Design overleden

Hans Heuff, bekend van Office Design in Doesburg, is overleden. Heuff overleed afgelopen nacht in zijn slaap.

 

Hans Heuff was een graag gezien persoon in het ondernemerslandschap in Doesburg en omgeving. Hij was jarenlang actief met Office Design op het industrieterrein op Beinum in Doesburg en was een vertrouwd gezicht bij netwerkbijeenkomsten in de regio.

 

Enkele jaren gelden verkocht hij Office Design. Na een faillissement van de nieuwe eigenaar begon hij de zaak opnieuw. De laatste tijd bouwde Heuff zijn zaak om in een bedrijvencollectief waar meerdere bedrijven in het pand gebruik konden maken van de faciliteiten. Daarnaast runde hij delicatessenzaak Robertino’s.

 

Hans Heuff is 65 jaar geworden.

10 reacties

 1. Joost de Wolf

  Wat een vreselijk nieuws…

  Gecondoleerd aan Office Design, Nicolle en Netty.
  Sterkte in deze moeilijke tijden!

 2. Bert Broeder

  Privé en mede namens alle SID leden delen wij ons medeleven aan de familie Heuff. Hans was binnen de organisatie van de SID altijd een stimulerende deelnemer met constructieve ideeën. Wij zullen hem missen. –

 3. Frans Hofman

  gecondoleerd Netty en Nicolle met dit grote verlies Ik heb altijd grote waardering voor hem gehad en ook altijd prettig met hem samen gewerkt

 4. Hans was een van mijn bestte vrienden, zo niet de allerbeste. geschokt en diep geraakt, waren we toen we dit bericht vernamen.
  Ook in de persoonlijke sfeer, die nauw was verweven met het zakelijke, waren er nog zoveel dingen te doen. het mocht kennelijk niet zo zijn.
  Een zeer aimabele en lieve man is heengegaan.
  We (en bijzonder ik) zal hem enorm missen. Netty en de rest van de familie, heel, heel veel sterkte.

 5. Mr. B.G.H. (Bill) Lubliek LL.M

  Beste Nettie en familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte in de komende tijd. Flair Recruiters | Mr. B.G.H. (Bill) Lubliek LL.M

 6. Rene van Doornum

  Lieve Netty, Nicole en familie,
  Zwaar aangeslagen en ontdaan van het verschrikkelijke nieuws omtrent het plotselinge overlijden van Hans wil ik jullie condoleren met dit verlies.
  Wat een slag……voor ons allemaal en wat een verlies…..
  Hans was voor mij in vele opzichten een inspirerend voorbeeld en
  Lieve Netty, ik denk aan jou en wens jullie in deze dagen veel sterkte toe.
  Met warme groeten, Rene.

 7. Tine Groen

  Beste Nettie, Nicole en familie,
  We zijn geschokt door het overlijden van Hans.
  We wensen jullie veel sterkte en zullen Hans blijven herinneren als een bevlogen man, met wie we heel fijn hebben samen gewerkt.

  Namens allen van Studio Groen+Schild,

  Tine Groen

 8. Monique Duvivier

  Vreselijk nieuws en zo onverwachts, gecondoleerd, heel veel sterkte met dit enorme verlies…

  Liefs Monique Duvivier en John Stoffers restaurant First

 9. Sjaak Verweij

  We zijn geschokt door het overlijden van Hans. Wij hebben Hans en Netty leren kennen in Lignano, waar ze hun buitenhuis hebben. Hans hebben we leren kennen als een ware levensgenieter. Hij keek er naar uit om later meer tijd door te brengen in zijn geliefde Italië. Niet verwonderend dat een gedichtje rondom “La dolce vita” op zijn overlijdensbericht staat. Dat ‘later’ is er niet meer voor Hans. We zullen hem missen en wensen Netty en de kinderen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit plotselinge enorme verlies.
  Ad Smets & Sjaak Verweij, Pertegada di Latisana, Italië

 10. H.s.c. Kaczmarek

  Hallo Nettie en familie. Ook wij zijn erg geschrokken! Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Wij zagen elkaar jaarlijks op het feestje bij Ans en Hans, en het was dan altijd erg gezellig met jullie. Heel veel sterkte en we denken aan jullie. Warme groet Richo en Thea Kaczmarek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑