De jaarlijkse Hanze Boeken- en Kunstmarkt vindt plaats op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Het gaat om de negende editie en ook dit jaar vindt deze plaats in het historische centrum van Doesburg.

Dit jaar wordt de markt ook weer gehouden in de Roggestraat, de Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat. Deze sfeervolle locatie met de prachtige oude panden en met heerlijke terrassen is het perfecte decor voor de markt.

Er zijn tientallen stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquarische collecties. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod.

De toegang van deze boeken- en kunstmarkt is gratis. Het evenement wordt georganiseerd door Henk Steinvoort van Stein Culturele Evenementen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.