De organisatie van Huttendorp dankt ondernemers en bedrijven die hun steun hebben toegezegd voor het jaarlijkse evenement voor jongeren. Dit jaar wordt Huttendorp gehouden van 5 tot en met 8 augustus.

De organisatie van deze vakantieweek laat weten hard aan het werk te zijn om er een geweldige week van te maken. Om de week betaalbaar te houden voor alle kinderen uit Doesburg, worden ondernemers benaderd met de vraag of zij willen sponseren. Ook dit jaar weer zijn er enorm veel winkeliers en andere ondernemers uit Doesburg en zelfs erbuiten bereidt om een bijdrage te leveren.

De organisatie van Huttendorp is enorm blij met deze steun, en ziet het als een van de vele voorbeelden van de samenhorigheid in Doesburg.

Kinderen van zes jaar of ouder die deel willen nemen, kunnen zich opgeven via Sjors Sportief. Er is plek voor maximaal 60 kinderen. Ouders en anderen kinderen vanaf 16 jaar die graag bij de vakantieweek aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven als vrijwilliger via www.huttendorp0313.nl. Ook hier is het aantal plaatsen beperkt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.