Het Hanzegilde is op 15 december verhuisd van de Gasthuisstraat 8 naar de Kerkstraat 15, in het pand waar tot voor kort de ABN AMRO was gevestigd. Het pand biedt de flexwerkers en zzp-ers uit Doesburg en omgeving veel extra mogelijkheden.

 

‘We hebben nu de beschikking over twee vergaderkamers, een stilteruimte, en er is meer ruimte voor flexwerkers om aan te schuiven’, aldus Jelle Koning, secretaris van het Hanzegilde.

 

Naast de mogelijkheid om bij het Hanzegilde te werken is er nu ook de mogelijkheid om gasten te ontvangen en afgezonderd in een van de vergaderkamers te overleggen.

 

Nieuw is de bibliotheek, waar de ondernemers boeken kunnen inkijken en lenen over de verschillende aspecten van ondernemen.  De maandelijkse lunch op de eerste maandag van de maand blijft in stand, evenals de maandelijkse thema-avonden.

 

Yolanda Goppel, penningmeester van het Hanzegilde: ‘We hebben weer een aantal boeiende sprekers en workshops. Het programma wordt begin januari bekend gemaakt’. De officiële opening van Het Hanzegilde vindt plaats ergens in januari.