Toch sportquiz Doesburg 777 bij Sportclub Doesburg

De gezamenlijke sportquiz van Sportclub Doesburg en Doesburg 777 gaat toch door. Het evenement, dat op 14 november geen doorgang kon vinden, is verzet en staat nu op de agenda voor vrijdag 13 maart 2015.

 

Sportclub Doesburg en Doesburg 777 hebben deze week in goed onderling overleg besloten de quiz te combineren met de derde editie van de jaarlijkse Sportclub Doesburg Rood-Blauw voetbalquiz. Deze wordt voor de gelegenheid omgedoopt in de Sportclub Doesburg Rood-Blauw 777 Sportquiz.

 

De vragen gaan uiteraard niet alleen over voetbal. Deelnemers aan de quiz krijgen 77 vragen voorgeschoteld over allerlei verschillende sporten. Met de deelnemers die zich al hadden opgegeven voor 14 november wordt binnenkort contact opgenomen.

 

Sportclub Doesburg was vorig jaar een van de eerste Doesburgse verenigingen die reageerde op een oproep om met de Stichting Doesburg 777 samen te werken. Op 13 januari gaan beide partijen opnieuw om de tafel om de puntjes op de i te zetten. Kort daarna worden alle deelnemers geïnformeerd over de spelregels en over de overige details. Een aanmeldformulier is te vinden op www.doesburg777.nl.

1 reactie

  1. Henk Beijen

    Positieve opstelling van Sportclub Doesburg. Lof. Ga me nu aanmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑