De actie van het glazenhuis op het schoolplein van De Wetelaar heeft 5.000 euro opgeleverd. Donderdagavond mocht OR-lid Manon Meeuwissen na vier dagen opgesloten te hebben gezeten het glazenhuis verlaten.

 

Daarbij werd bekendgemaakt dat de actie 4.950 euro heeft opgeleverd. Verwacht wordt dat dit aantal nog oploopt vanwege toezeggingen. Het geld is bestemd voor Serious Request van 3FM.

 

Meeuwissen verbleef totaal 82 uur in het glazenhuis. Daarbij werd ze op toerbeurt vergezeld door anderen. Tijdens haar verblijf waren er in en om het glazenhuis tal van activiteiten. Alle activiteiten samen brachten een totaalbedrag op van 4.950 euro.

 

‘En terwijl het buiten regent en waait en ik weer in mijn eigen bed lig wil ik een ieder die op wat voor manier zijn steen of steentje heeft bijgedragen van sponsoring tot spinner van slaapgast tot or lid van jong tot oud bedanken voor de interesse het vertrouwen en alles erom heen zodat het glazenhuis in Doesburg een groot succes is geworden. Tot volgend jaar!!!???’, laat Meeuwissen weten op Facebook.