Hard Rain speelt op zondag 13 oktober op Podium De Waag. De Bob Dylan tribute-band start het optreden opm 15.00 uur. De toegang is gratis.

Hard Rain bestaat uit Rob Kuitenbrouwer, Hans Jacobs, Harry Hardholt, Jan van Rijn en Pierre van Hal. De vijf veteranen uit de Nijmeegse blues- en popscene laat in De Waag hartstochtelijk horen waarom de muziek van Bob Dylan er nog altijd toe doet, en waarom het de moeite waard is om te ‘klinken zoals Dylan zou moeten klinken,’ zoals een fan van de band het ooit verwoordde.

Over de teksten van Dylan zullen de filosofen nog lang schrijven en zullen verliefde stelletjes nog lang zwijmelen. De muziekstijl van de meester, die begon bij folk en protestsongs met een akoestische gitaar, met het pistoolschot van ‘Like a Rolling Stone’ elektrisch werd, en die via de blues en country uitwaaierde in alle muzikale richtingen, zal altijd uniek blijven.

Hard Rain getuigd op zondag 13 oktober opnieuw van dat muzikale evangelie. Het concert op Podium De Waag in Doesburg begint op zondag 13 oktober om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.