Stadsbierhuys De Waag houdt op vrijdag 11 oktober vanaf 20.00 uur een authentieke bierproeverij. Met niet zomaar een willekeurig biertje, maar met zes authentieke Belgische bieren van Stadsbrouwerij ‘t Anker uit Mechelen.

De brouwerij bevindt zich aan de rand van het Mechels begijnhof en brouw de bieren Gouden Carolus, Gouden Carolus Cuvée van de Keizer, Maneblusser, Boscoli en Lucifer.

De Waag serveert er uiteraard een gevarieerd aanbod biersnacks bij. De avond duurt van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur. Roy Smallegoor van brouwerij ’t Anker is aanwezig en geeft uitleg. Voor de echte liefhebber zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 22,50 euro per stuk en te bestellen bij De Waag.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.