Hazes-concert bij LOC17 in Doesburg op 21 september

De loods is de Turfhaven van LOC17 is zaterdag 21 september het toneel van het concert Remember H’Zus, een herinnering aan de 15 jaar geleden overleden zanger Andre Hazes. Kaarten zijn onder andere te koop bij Bennie’s Barber Shop.

Voor deze avond is speciaal de H’Zus Live Band samengesteld, bestaande uit diverse muzikanten van verschillende bands zoals bijvoorbeeld The Jibs uit Doesburg.

‘Er wordt driftig gerepeteerd door de band met als doel er een mooie en interessante show van te maken. We kijken er naar uit om er op 21 september ter nagedachtenis van Andre er een bijzondere avond van te maken’, laat organisator Richard Bruntink weten.

De avond met de H’Zus Live Band en een feest dj begint om 20.30 uur en wordt dus gehouden in de loods van LOC17 in de Turfhaven van Doesburg.

Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bennie’s Barber Shop en Ongedwongen Eten en Drinken in Doesburg. Verder bij Garage Schel in Angerlo, Café Het Schilderij in Dieren en Haarmode Gewie in Giesbeek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit. 

1 reactie

 1. Robert Duis

  Initiatiefnemers / Organisatoren,

  Geweldig idee om wellicht onze grootste artiest “ever” te
  eren in deze geweldige “Venue” in Doesburg. Alleen deze
  thans zo mooi opgeknapte Loc17 is groot genoeg om
  zoveel jonge mensen uit Doesburg en omstreken te kunnen
  herbergen voor deze spectaculaire happening. Chapeau!
  Robert Duis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑