Muziekcorps der Voormalige Schutterij uit Doesburg hield zondag 5 januari haar jaarlijkse jubilarissenmiddag, gekoppeld aan de nieuwjaarsreceptie. Dit jaar een bijzondere editie, omdat Henk Groot-Wassink na 60 jaar lidmaatschap benoemd werd tot erelid van de vereniging.

 

Zijn inspanningen voor de vereniging in het gebouw, achter de bar, in het bestuur en tijdens oefenavonden en evenementen werd zo gewaardeerd door de leden van de vereniging, dat men dit redenen genoeg vond hem te benoemen als erelid

 

Daarnaast werden traditioneel de jubilarissen van de vereniging gehuldigd met een bloemetje en een speldje. Dit jaar waren dat 5 leden van de muziekvereniging.

 

Op de foto van links naar rechts staan: Henk Groot-Wassink (60 jaar lid) Michel Jansen (15 jaar lid), Anneke Spanjer (10 jaar lid), Evert Jurriëns (35 jaar lid), Martin Mijnders (15 jaar lid), Vincent Leertouwer (12½ jaar lid) en Piet Vree (30 jaar lid). Na het officiële gedeelte werd er gezellig genoten van een stamppottenbuffet en een borreltje op het nieuwe, muzikale jaar.

Muziekcorps