Leerlingen van De Horizon Stad en De Wetelaar hebben het scholenzaalvoetbaltoernooi gewonnen. De Horizon Stad was het beste in de categorie groepen 5 en 6. De Wetelaar sloeg toe  in de categorie schoelgroepen 7 en 8. Het scholenzaalvoetbaltoernooi voor basisscholen, georganiseerd door Sportclub Doesburg en Breedtesport Doesburg, werd op maandag 23 december 2013 gehouden in sporthal Beumerskamp.

 

In de ochtend werd er gevoetbald door 6 groepen 5 en/of 6 en de prijs voor het sportiefste team ging naar ‘De Big Five’ van De Horizon Stad. ‘De Boefjes’ van de Ark Beinum pakten de derde plek door in de verliezersfinale te winnen van ‘Duo Penotti’ van De Wetelaar. De winnaarsfinale werd een mooie wedstrijd tussen ‘MultiCulti’ en ‘FC Horizon Stad’ en dat laatste team won uiteindelijk de cup met de grote oren door te winnen met 2-1. Het team van De Ark Stad pakte meer dan verdiend de tweede plek.

 

Vanaf 13.30 uur was het de beurt aan 8 groepen 7 en/of 8 en hier werd ‘CounterKingzzz’ van De Wetelaar de grote winnaar door in een fantastische finale (1-1) na strafschoppen te winnen van ‘Dream Team’ van De Horizon Stad. Beide keepers vertolkten in de strafschoppenserie een hoofdrol door vele penalty’s op een schitterende wijze te keren. ‘FC De Ark’ pakte hier de derde plek en ‘Team Zonder Naam’ met daarin bijna alleen maar meiden van De Anne Frank school waren het sportiefste team.

 

In de herfstvakantie 2014 staat het scholenveldvoetbaltoernooi op de velden van Sportclub Doesburg op de agenda.