Only for Men heropent op woensdag 7 maart 2018 de deuren van de vernieuwde Mensperience Store in Doesburg. De winkel krijgt een nieuwe uitstraling en er zijn diverse shop-in-shops toegevoegd aan het assortiment.

De Doesburgse winkel van maar liefst 1.250m2 wil de mooiste winkel van de regio blijven en daarom wordt de store, vijf jaar na de opening, flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken.

Van 7 tot en met 11 maart is het de gehele week feest in de winkel. Klanten profiteren iedere dag van een nieuwe scherpe actie. Ook kan er genoten worden van live muziek en culinaire proeverijen.

De modemerken Pig & Hen en Floris van Bommel zijn aanwezig waarbij men een eigen armband of sleutelhanger kan samenstellen. Daarnaast maken de klanten kans op 1.000 euro shoptegoed

In de vernieuwde winkel in Doesburg is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. De man kan hier altijd terecht voor de beste deals.

Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals een team van gespecialiseerde modeadviseurs, ruime en gratis parkeergelegenheid bij de winkel, spraakmakende evenementen, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding én mannelijke openingstijden. De mannenmodewinkel is open wanneer de man kan, met vier koopavonden per week en iedere zondag open.

Ook kun je bij Only for Men Doesburg terecht voor persoonlijke verzorging. Je vindt hier namelijk de speciale herensalon: Bennie’s Barber Shop. Hier kunnen mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.