De Gietburg Group uit Doesburg is uitgeroepen tot ondernemer van de maand februari. Reden voor deze benoeming is een grote overname van het bedrijf eerder in februari.

Begin februari nam de Gietburg Group uit Doesburg, waar Gieterij Doesburg een onderdeel van is, staalbedrijf Waeles Holding BV over. Met de overname van het bedrijf uit Nieuw-Vennep stijgt de jaaromzet van het Doesburgse bedrijf naar circa 110 miljoen euro.

Met de overname is de Gietburg Group uitgeroepen tot ondernemer van de maand februari. Daarmee maakt het bedrijf kans op de titel Doesburgse Ondernemer van het Jaar.

Deze nieuwe ondernemersprijs is in het leven geroepen door DoesburgDirect.nl en Ondernemershuis Hanzegilde. Een vakjury zal begin 2019 uit de maandwinnaars een eindwinnaar kiezen. De komende tijd zal meer bekend worden gemaakt over deze Doesburgse ondernemersprijs.

De Gietburg Group is product en toeleverancier van gietstukken aan de automotive, truck, motoren en landbouwsector via haar dochterondernemingen Gieterij Doesburg, Doesburg Components, Gietburg en Modelmakerij Hengelo.

De eerste maandwinnaar van de Doesburgse Ondernemer van het Jaar-prijs in januari is Ter Steeg Lederwaren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.