Restaurant De Bonte Hond is een spaaractie gestart met Sportclub Doesburg. Leden van de voetbalclub kunnen bij het restaurant korting krijgen en ook de vereniging profiteert mee.

‘Wij gaan een leuke kortingsactie starten, waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, ze sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun sportvereniging’, aldus Olga van Rooij van De Bonte Hond.

De leden van Sportclub Doesburg krijgen allemaal een strippenkaart. Bij ieder bezoek aan de Bonte Hond krijgen ze stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan deze ingeleverd worden. Vervolgens krijgt de gast 15 euro korting bij zijn volgende bezoek en de vereniging krijgt een bedrag van 5 euro per volle kaart.

Van Rooij: ‘Als restauranteigenaar word je vaak benaderd om sponsor te worden van een club of vereniging. Wij hebben deze manier van sponsoren bedacht, omdat het zo voor beide partijen een leuke actie is’.

Van Rooij vervolgt: ‘Dit jaar bestaan we maar liefst 30 jaar en dat is een goede reden voor ons om te kijken of we voor onze gasten iets extra’s kunnen doen. Daarnaast denken wij dat veel mensen ons nog niet kennen en wij zouden het leuk vinden als deze mensen ook de Bonte Hond gaan ontdekken. Wij hebben tegenwoordig ook tapas, een daghap en a la carte dus voor elk wat wils’.

De Bonte Hond laat weten open te staan voor andere verenigingen die ook een dergelijke actie willen opzetten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.