IJssalon Hendrick is vanaf vandaag weer geopend. Tijdens de opening om 12.00 liepen direct de eerste klanten naar binnen.

Eigenaar Henk Drost had de deuren nog niet geopend of de eerste mensen kwamen al binnen.

De opening van het seizoen is tevens de aftrap voor nieuwe initiatieven. Zo wil de ijssalon samenwerken met lokale ondernemers om ijs te maken. Voorbeeld is dat er binnenkort in samenwerking met LekkerszenZo een ijsje op de markt komt waarin Doesburgse balletjes van de snoepwinkel zijn verwerkt.

Verder komt IJssalon Hendrick met de actie ‘Kraak de Smaak’. Henk Drost hierover: ‘Ik bedenk een ijssmaak die bestaat uit 3 of 4 ingrediënten en mensen moeten de ingrediënten raden. Worden de ingrediënten niet geraden, dan verhoog ik de tegoedbon elke week met 10 euro. Met een knipoog naar het radiospel Het Geluid van Q Music’.

Wat blijft is Hendricks Aanrader, een special die een maand lang verkrijgbaar is. Nieuw is dat mensen deze maandijs zelf kunnen bedenken. ‘En welk ijs gekozen wordt, krijgt de naam van de bedenker. Zo maken we het ook nog eens persoonlijk’, aldus Henk Drost, die via Facebook oproepen over Hendricks Aanrader en Kraak de Smaak communiceert.

IJssalon Hendrick is gevestigd in de Meipoortstraat 24a en dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Vanaf mei is de ijssalon tot 21.00 uur open.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.