Vanwege belabberde weersverwachtingen blijft het terras van Het Arsenaal 1309 deze week op doordeweekse dagen dicht. De focus is verschoven naar speciale Moederdagboxen, vol met lekkernijen.

‘Omdat de weersverwachtingen nog niet zo denderend zijn, en we toch Moederdag niet troosteloos voorbij willen laten gaan, hebben we bij Het Arsenaal 1309 een heerlijke box met huisgemaakte lekkernijen samengesteld voor het moederdag-weekend. Noem het een high-tea of noem het een high-brunch, je haalt gewoon de zon in huis. Zo proberen we toch nog wat te betekenen. Deze week blijven we dan ook vanwege die weersverwachtingen doordeweeks gesloten en concentreren we ons op het maken van de heerlijke hartigheden en zoetigheden’, aldus Esther en Mano, de eigenaren van Het Arsenaal 1309.

De box bevat onder andere huisgemaakte nougat, macarons, mini crêpe suzette, cinnamonroll, eiersalade, quiche, desembrood, buffelyoghurt met jam, kaas-tapenade, een mimosa, schulp sapje, munt en gember thee, en nog veel meer.

Bestellen voor vrijdagavond 7 mei via www.hetarsenaal1309.nl/contact , afhalen op zaterdag of zondag. Is het in het weekend wel terrasweer, dan kun je de high tea ook voor op het terras bestellen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China