Het Arsenaal 1309 viert 13 september 5-jarig jubileum

Het Arsenaal 1309 bestaat 13 september 5 jaar. De hele dag staat het horecabedrijf dan in het teken van het jubileum met tal van activiteiten.

Om de gasten die ons de afgelopen 5 jaar hebben gevonden te bedanken, maar ook de mensen die nog steeds niet zijn geweest maar wel nieuwsgierig zijn kennis te laten maken, heeft Het Arsenaal 1309 vrijdag 13 september van 09.00 tot 11.00 uur gratis koffie en thee met huisgemaakte koekjes.

Tijdens de vrijdagmiddagborrel zijn tussen 15.00 en 17.00 uur de bitterballen met Doesburgse mosterd van het huis. Als afsluiter van het jubileum is de Achterhoekse rockformatie “Spunk Meadow” vastgelegd. Deze alternatieve rockband treedt op vanaf 19.30 uur en speelt nummers van onder andere U2, Billy Idol en Radiohead. De entree is gratis.

De eigenaren Esther en Mano Dijkman zijn trots op het behalen van dit jubileum. ‘We zijn geen enkele dag dicht geweest en hebben hard gewerkt aan het neerzetten van een concept waarin we met heel ons hart geloven. Doesburg en haar regio hebben ons inmiddels in hun armen gesloten. Een ontmoetingsplek waar je oprechte aandacht krijgt en waar er zoveel mogelijk regionaal en met het seizoen wordt gewerkt, maar bovenal met eerlijke en pure producten’, aldus de ondernemers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit. 

2 reacties

 1. Robert Duis

  Lot & Robert Duis feliciteren de Familie Dijkman met dit 5-jarig bestaan.
  Wensen jullie een mooi “Nine-Thirteen” – Jubileum toe!
  Ter “compensatie” van onze (te) schaarse bezoeken, zouden wij U kunnen laten weten:
  “Wonend tegenover het VVV-kantoor dat niet zelden teleurgestelde toeristen voor een gesloten deur vertwijfeld op hun iPhone heeft staan en wel kijkend en zoekend naar Het ARSENAAL, bieden wij regelmatig hulp door hen te vertellen alwaar zij jullie mooie pand kunnen vinden”.

 2. Katinka de Rijk-van Rij

  Lieve Mano en Esther!

  Op 5 en 6 maart 2015 werden mijn moeder Saskia van Rij en ik samen 125 jaar (resp. 75 en 50).
  Dat hebben we samen gevierd in het prachtige Arsenaal 1309.
  Een geweldig feest met geweldige staf, bediening en héérlijke hapjes!
  Dankzij jullie een mooie, dierbare herinnering.

  En wat een geweldige plek/manier om elkaar te leren kennen.
  Want jullie waren nog niet zo lang open, en ik woonde net in Doesburg.
  Dus dit is voor mij ook een beetje een jubileum.

  Gefeliciteerd, en tot gauw ziens!!!

  Katinka de Rijk-van Rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑