Restaurant & Partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg houdt op 10 september een Hollandse piratenavond. Het belooft een avond te worden vol Nederlandstalige muziek, polonaises, zwaaien, zwieren en zingen.

Tijdens de avond treden diverse artiesten uit de regio op. Welke artiesten houdt de organisatie nog even geheim. Wel is duidelijk dat de artiesten muziekaal worden begeleid door ‘feestbeest Henry’.

De Hollandse piratenavond is een all-inclusive avond. Voor een vast totaalbedrag van 57,50 euro krijgen aanwezigen koffie met gebak, onbeperkt drankjes, uitgebreid koud- en warmbuffet, ijs uit een nostalgische ijscokar en entertainment.

Thema-avonden
De IJsselhoeve houdt regelmatig thema-avonden. Naast een Hollandse piratenavond wordt er ook een Maffia Las Vegas-avond, Après-ski-avond en de mega foute discoparty gehouden.

Partyboerderij De IJsselhoeve is gevestigd aan de Eekstraat in het buitengebied van Doesburg, pal naast camping IJsselstrand.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz,CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

Foto: website IJsselhoeve