Hoog&Kamp Makelaars gaat verhuizen. Het bedrijf van Hans Hoogenkamp verhuist van Kerkstraat 31 naar Kerkstraat 15. Met de extra ruimte die het nieuwe pand biedt, heeft Hoogenkamp plannen.

Het makelaarskantoor gaat naar het oude kantoorpand van ABN Amro. ‘Wij zitten inmiddels 13 jaar in ons huidige kantoorpand Kerkstraat 31 en groeien uit ons jasje. Het nieuwe pand is qua oppervlakte twee keer zo groot als het huidige pand en wij krijgen eigen parkeerplaatsen achter ons kantoor’, motiveert Hans Hoogenkamp de verhuizing.

De verhuizing vindt plaats in het laatste weekend van maart. Het is de bedoeling dat de voorgevel van het nieuwe pand wordt aangepast. Hiervoor is een aanvraag ingediend bij de gemeente.

In eerste instantie komen er vier bedrijven in het pand; de Hypotheek Advies Partner, Regiobank, Hoog&Kamp Makelaars en Exclusive Home.

‘In de loop van het jaar willen wij een woonconcept ontwikkelen met diverse partners die iets met wonen te maken hebben zoals bijvoorbeeld een keukenbedrijf, woninginrichter, schilder en aannemer. Naast verzekeren, hypotheken, makelen willen wij de klanten een totaal concept aan gaan bieden’, aldus Hoogenkamp.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.