Hotel Doesburg is gestart met het concept ‘Steak my day’. Elke woensdag serveert het een grote, sappige steak tegen een aantrekkelijke prijs. Het vlees wordt geserveerd met verse salade en friet in een puntzak.

 

‘Steak my day’ maakt onderdeel uit van ‘Wat de pot schaft’. Hotel Doesburg biedt dagelijks van maandag tot en met donderdag in de brasserie een wisselend menu aan voor 14,50 euro per persoon. Vast staat dat op woensdag een ruim 200 gram zware steak op de kaart staat.

 

De steak wordt gegrild en geserveerd met verse salade, kruidenboter en een volle puntzak met krokante friet. Het vleesgerecht heeft sinds kort een vaste plaats in het weekmenu, en wel op woensdag.

 

Hoteleigenaar Joop Bergevoet laat weten dat de steak inmiddels razend populair is. ‘Zowel mensen die even snel een lekkere hap willen hebben of mensen die op zijn tijd willen genieten van een mooi stuk vlees, kiezen voor dit gerecht. Steak my day kan binnen in de brasserie of buiten op ons zonnige terras’, aldus Joop Bergevoet.