Glazenhuis Doesburg maakt zijn eerste activiteit bekend. Vanaf maandag 15 december tot donderdag 18 december vindt de sportchallenge voor Serious Request plaats. De organisatie vraagt om hen te helpen om tijdens alle draaidagen van het glazenhuis de spinningbike tussen 9.00 en 19.00 uur draaiend te houden.

 

Deelnemers zijn exclusief aanwezig in het glazenhuis, waar de spinningbike staat. De bedoeling is dat je minimaal een uur fiets. Deelname is 2 euro voor het goede doel. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Op de website kun je zien welke uren nog beschikbaar zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar  glazenhuisor@gmail.com. In de mail geef je aan je naam en welk dag/tijdstip je voorkeur uitgaat. Daarna neemt de organisatie contact met u op.

 

Er zullen in die 4 dagen meerdere activiteiten in en om het huis plaatsvinden voor alle Doesburgers dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Serious Request doel van dit jaar.

 

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.