Pieter Sloot van B&B en Galerie ‘de Veerpoort Doesburg’ is zondagmiddag 24 augustus gastheer van het huiskamerconcert van Close Up, georganiseerd door De Music Trail. Belangstellenden kunnen thuis bij Sloot luisteren naar het muziekconcert.

 

De Music Trail organiseert huiskamerconcerten in verschillende plaatsen langs de lijn van Wageningen naar Winterswijk. Deze besloten optredens zijn voor alle muziekliefhebbers die er van houden om kleinschalig te komen luisteren en genieten van muziek.

 

Hierbij zijn de muzikanten aanspreekbaar en aanraakbaar tijdens de huiskamerconcerten. Toegangsprijs: 12,50 euro, inclusief 2 drankjes en hapjes. Info en aanmelden via mail pietersloot@gmail.com.

 

Twee broertjes en twee buurjongens die elkaar leerden kennen op de basisschool en sindsdien samen muziek maken. Close Up is indie-pop/rock uit Utrecht In 2011 brengt de band een eerste EP uit, en later dat jaar de eerste single ‘Summer Day’. Met deze single op zak wint Close Up vele nationale wedstrijden, doet ervaring op bij grote festivals en nationale radiozenders en maakt een kleine tour door Duitsland en Noorwegen.

 

Twee jaar later verschijnt de tweede EP ‘I am October’. In begin 2014 is de pre-productie voor de nieuwe EP gemaakt, die in augustus in Den Haag opgenomen zal worden. De EP gaat bekostigd worden door crowdfunding. In het najaar van 2014 zal de EP, samen met haar singles, uitgebracht worden.

 

Eerdere beelden van een huiskamerconcert bij Galerie De Veerpoort in Doesburg.