De kortingswebsite Uitmetkorting.nl zoekt vrijgezelle dierenliefhebbers uit Doesburg van 18 jaar of ouder, die het leuk vinden om te daten in dierentuin Burgers Zoo in Arnhem. De oproep maakt deel uit van een plan om te achterhalen welke dierentuin in Nederland het meest romantisch is.

 

Dierentuinen zijn volgens Uitmetkorting.nl een perfecte plek voor een eerste date. ‘Slenterend tussen de dieren leren de singles elkaar beter kennen. De aanwezige dieren zijn een leuk gespreksonderwerp en zorgen ervoor dat de dates alles over elkaar te weten komen. Ongemakkelijke stiltes worden opgevuld door ingespannen naar de aapjes, olifanten of slangen te staren’, zo staat in een oproep van Uitmetkorting.nl te lezen.

 

Omdat Burgers Zoo niet ver van Doesburg is gesitueerd, worden vrijgezelle dierenliefhebbers uit Doesburg uitgenodigd door Uitmetkorting.nl. De kortingswebsite wil meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse dagattracties voor diverse doelgroepen. Daarom is de website nu op zoek naar singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen. Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat de meeste mensen elkaar leren kennen tijdens het uitgaan of recreatieve uitstapjes. Internetdaten is ook een groeiende markt. Daten in de dierentuin combineert het beste van beide, concludeert Uitmetkorting.nl.

 

Enthousiaste singles geven zich op via een speciale website. Zij sturen hun persoonlijke kenmerken in en het is ook belangrijk dat ze laten weten waarom juist zij kunnen bepalen wat de meest romantische dierentuin is. Natuurlijk zijn ook de eigenschappen die ze zoeken in een date én een leuke foto belangrijk. Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven.