Bed & Breakfast en Galerie ‘De Veerpoort Doesburg’ is zondag 18 december het toneel van gitarist Mart Hillen. Hillen geeft een zogeheten huiskameroptreden bij ‘De Veerpoort Doesburg’.

De 20-jarige Mart Hillen is student aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en speelt gitaar. Onlangs won hij de Rabo On Stage-prijs, waarbij de jury hem uitriep tot ‘ambassadeur van de gitaar’.

Het huiskameroptreden op 18 december aan de Veerpoortdijk 5 begint om 13.30 uur met soep of koffie/thee. Om 15.00 uur speelt Hillen, die dit jaar nog winnaar werd van Fingerstyle Academy Awards, zijn eerste set.

Om 15.45 uur is het pauze en om 16.15 uur begint Hillen aan zijn tweede set van 45 minuten. Een toegangskaart kost 12,50 euro en is te bestellen via veerpoortdoesburg@gmail.com. De soep of koffie/thee is inbegrepen bij het toegangsbedrag.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.