Op maandag 5 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur vindt bij de Buurtacademie in Doesburg weer het mobieltjesproject plaats. Bij dit project geven leerlingen van scholengemeenschap ‘Het Rhedens’ voorlichting aan 55+ers.

 

De 55+ers krijgen uitleg over een mobieltje of een tablet en hoe je deze te gebruiken. Dit doen zij samen met de vrijwilligers van de computerinloop van Caleidoz. Ook bij deze activiteit werken de Buurtacademie en Caleidoz samen.

 

Het mooie aan dit project is dat jong en oud met elkaar worden verbonden. Jongeren van het voortgezet onderwijs doen dit als invulling voor hun Maatschappelijke Stage. Zij maken op deze manier kennis met vrijwilligerswerk door kennis over te dragen. Dit doen zij in samenwerking met Caleidoz en de Buurtacademie.

 

55 Plussers zijn op maandag 5 oktober welkom tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Buurtacademie, de Linie 4 in Doesburg. Voor deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden. Belangstellenden kunnen zich telefonisch of per mail aanmelden bij Caleidoz of de Buurtacademie: 0313-712 400 of h.denbreeker@caleidoz.nl of balie@buurtacademiedoesburg.nl. Gewoon binnen lopen mag natuurlijk ook.

Mobieltjes