IJssalon Hendrick vanaf 1 maart weer open

IJssalon Hendrick opent woensdag 1 maart weer de deuren. De ijssalon in de Meipoortstraat roept op om kenbaar te maken welke smaak er dit seizoen sowieso in de vitrine moet liggen.

Het weer is nog niet je van het, maar dat weerhoudt IJssalon Hendrick er niet van om de deur na de wintersluiting weer te openen. Vanaf woensdag is de zaak dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Belangstellenden worden op de Facebookpagina van IJssalon Hendrick opgeroepen om de smaak te noemen die het hele seizoen in de vitrine moet liggen.

Daarnaast is het ijsbedrijf op zoek naar personeel. ‘We zijn op zoek naar vlotte, gezellige, nette, flexibele en fijne nieuwe collega’s’, zo staat er te lezen. Wie tussen 17 en 21 jaar is en zin heeft om in de ijssalon te werken, kan een persoonlijk bericht sturen via Facebook.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑