Doesburg heeft er weer een bed & breakfast bij. In de Roggestraat heeft B&B Den Marienborch de deuren geopend. Vorige week konden we melden dat in de Koepoorstraat B&B Hartesteijn is gestart.

B&B Den Marienborch beschikt over twee ruime gastenkamers op een eigen etage, voorzien van alle gemakken en het nodige comfort.

Zo is er de Martinikamer met uitzicht op de Martinikerk. Deze grote tweepersoonskamer onder de nok van het dak bevat een tweepersoons boxspring-bed, een comfortabele zithoek met televisie en dvd-speler, een eettafel en wifi.

Panoramisch uitzicht
De Koetsveldkamer is de andere kamer en heeft een ruime dakkapel met panoramisch uitzicht over de IJssel. De kamer heeft een tweepersoons ledikant, knusse zithoek en wifi. Deze kamer is alleen te boeken in combinatie met de Martinikamer.

B&B Den Marienborch is gevestigd in de Roggestraat 20 en wordt gerund door Martijn en Marleen Davelaar. De logiesaccommodatie biedt diverse arrangementen aan zoals een culinair arrangement, een mosterdarrangement en een huwelijksarrangement.

Twee B&B’s rijker
De opening van B&B Den Marienborch volgt op de opening van B&B Hartesteijn twee weken geleden. Daarmee is Doesburg is korte tijd twee B&B’s rijker.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.