Doesburgers die wat hebben met auto’s en autosport opgelet. Doesburger Aernoudt Bottemanne houdt eind september een theorie-avond over de Nurburgring Nordschleife, misschien wel het meest beroemde racecircuit ter wereld. Bottemanne wil dan vertellen over het plezier om zelf veilig over dit circuit te rijden.


Bottemanne komt al jaren op de Nurburgring Nordschleife. Naast er zelf te rijden geeft hij ook instructies en organiseert hij er regelmatig evenementen. Af en toe houdt hij een theorieavond om mensen meer bekend te maken met het rijden op de Ring.


Op 30 september is er weer zo’n theorieavond. Plaats van handeling is De Waag in het centrum van Doesburg. Deze avond begint om 20.00 uur is bedoeld voor iedereen die wat met auto’s en autosport heeft.


‘Er is in Doesburg een aantal mensen die af en toe naar de Ring gaan. En er zijn vele autosportliefhebbers voor wie meemaken leuk en interessant kan zijn’, aldus Bottemanne.


De kosten voor het bijwonen van deze ‘autoavond’ bedragen 10 euro. Dit is inclusief een consumptie fris, bier of wijn. Heb je interesse, meld je aan via: ab@bv8r.com.